Royal Canin Ragdoll Adult teljes értékű macska táp, ennek a különleges fajtának egyedi igényére szabva.

Royal Canin Ragdoll táp-Royal Canin nagykereskedés-petstore

 

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp macskák részére - Ragdoll fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan - 12 hónapos kortól

Egészséges szívműködés

Taurinnal, EPA-val, DHA-val és más tápanyagokkal gazdagítva segít az egészséges szívműködés fenntartásában.

A csontok és ízületek egészsége

Az egészséges csontokat és ízületeket támogatja. Omega 3 zsírsavakkal (EPA és DHA) gazdagítva.

A húgyutak egészsége

Összetétele kiegyensúlyozott ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

Édes és nyugodt

Középhosszú, lágy és selymes szőr; Nagy test, szilárd kerek talp; Elbűvölő kék szemek

ÖSSZETÉTEL

dehidratált baromfifehérje, kukorica, állati zsiradékok, növényi fehérje kivonat*, búza, kukoricaglutén, rizs, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, búzaliszt, cikória pép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársony- virág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként)

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 31000 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 40 mg, E2 (Jód): 4 mg, E4 (Réz): 12 mg, E5 (Mangán): 51 mg, E6 (Cink): 154 mg, E8 (Szelén): 0,08 mg, Taurin: 2,66 g - Technológiai adalék- anyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK

Nyersfehérje: 32 % - Nyersolajok és -zsírok: 18 % - Nyershamu: 7,6 % - Nyersrost: 4,1 % - Kilogrammonként: Omega-6 zsírsavak: 43,8 g - Omega-3 zsírsavak: 10,2 g, EPA/DHA is: 4 g.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ: lásd a táblázatot. Tételazonosító jelölés, regisztrációs szám és minőség-megőrzési idő (nap/hónap/év) a csomagoláson található. Száraz, hűvös helyen tartandó.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.